Oliefyr

Oliefyrsservice

Bestil oliefyrsservice eller en serviceaftale hos K. B. Jørgensen Oliefyrsservice ApS så du undgår at bekymre dig, om varmen svigter, når frosten bider. Få foretaget dit årlige hovedeftersyn hos os, skåner miljøet og udnytter de dyre dråber bedst muligt.

 

Et moderne oliefyr er en god løsning

Et moderne oliefyr kan ofte være den bedste løsning, og med ny og moderne teknologi, er det også en løsning der belaster miljøet minimalt. Vi har stor erfaring indenfor området, og kan derfor vejlede dig til den helt rigtige løsning. Da vi fokuserer 100 procent på dette område, er vi det rette firma at kontakte i denne forbindelse, ligesom vi kan hjælpe med reparation og vedligeholdelse.

Vi ser gerne at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til det bedste resultat, ligesom vi gerne give råd og vejledning om vedligeholdelse og lignende.

Vidste du, at et korrekt monteret fyr bruger op til 15% mere olie, når det ikke er justeret rigtig?
Kontakt os for at bestille et serviceeftersyn eller høre mere om vores skræddersyede serviceaftaler.

Kontakt os i dag

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Riello Gulliver RG0.R – husets lille sagte fyr

Riello Gulliver RG0.R er vores mest populære villa-oliebrænder, og den er sammen med forgængeren Riello Mectron solgt i mere end 250.000 eksemplarer i Danmark. Brænderen er meget lydsvag, kompakt og servicevenlig og passer til alle oliekedler på det danske marked.

 

Tekniske data:

Type: Gulliver RG0.R
Modelnr.: 367 T1
Kapacitet kW(hj): 16,6 – 27,3
Kapacitet kg/t(hj): 1,4 – 2,3
Spec. bl.skive kW: 1,3 – 36,7
Spec. bl.skive kg/t: 1,8 – 3,1
Driftform: Et-trins
Oliekvalitet mm²/s: Viskositet maks. 6(1,5°E) v. 20°C
Spændingsforsyning: 239 V 0,85 A 50 Hz
Effektforbrug: 290 W maks.
Kontrolkasse: Riello 553 SE/H
Oleforvarmning: Ja
Selvvirk. luftspjæld: Ja
Pumpetryk: 8-15 bar
Godkendelse: CE 00360272/99
Fabrikant: Riello, Italien

Kontakt os i forbindelse med oliefyr

Med stor erfaring og evnen til at følge med udviklingen, er vi det rette firma at kontakte i denne forbindelse. Vi går op i en god kommunikation imellem os og kunden der sikrer dig det bedste resultat, nu og her, og på sigt. Vi har fokus på Hillerød, Frederiksværk og Slangerup, Frederikssund, Jyllinge, Nordsjælland, men varetager også opgaver på resten af Sjælland.

Med specialviden på området kan vi rådgive dig til den rigtige løsning og udføre arbejdet med opsætning eller reparationer hurtigt og effektivt, til en lav pris.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Anmeldelser

williamguldager
williamguldager
30/05/2022
Dennis Mikkelsen
Dennis Mikkelsen
19/03/2022
Fremragende service
Marianne milwertz
Marianne milwertz
01/06/2021
Faglig dygtig olifyrsmand. Fyret køre når han køre.
katrine holt
katrine holt
03/03/2020
Altid super service og hjælper ud over det sædvanlige. Jeg ville ønske at jeg kunne give flere stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sheila Lindvig
Sheila Lindvig
08/10/2019
Altid god service!
John O'Callaghan
John O'Callaghan
07/03/2018
Vi havde problemer med et gammelt oliefyr som sodede meget til i kedelen og skorstenen. Skrev en mail til KB Jørgensen, som kom forbi ugen efter og konstaterede at brænderens luftindtag var defekt og skiftede diverse reservedele på brænderen. Da fyret og skorsten var renset og funktionsdygtig kom KB Jørgensen tilbage en uge efter og foretog diverse målinger incl. justering af brænder-flammen. Jeg havde købt en ny oliedyse over nettet, som han med det samme konstaterede var forkert type. Reservedelene var dyrere end hvis man havde købt dem over nettet, men stadig til rimelig pris. Samlet pris ca. 1800 kr incl. reservedele og eftersyn. Han har tydeligt forstand på det han laver og jeg ville ikke tøve med at kontakte KBJ igen i tilfælde af problemer. Tilfreds kunde herfra.
Johan Rauchfuss
Johan Rauchfuss
07/09/2016