Abonnement på oliefyr

Abonnement på oliefyr omfatter:

Årligt eftersyn og rensning af oliefyr, økonomiprøve samt fyrtest.

Serviceudkald:

Hvis oliefyret går i stå på grund af tekniske årsager, kan De uden beregning af arbejdsløn tilkalde hjælp.

Aftalen omfatter ikke:

Lukkede oliehaner og slukkede kontakter. Tørkørsel og opstart derefter.
El-arbejde, defekt termostat, spareautomatik, udmuring i kedel, cirkulationspumpe, shuntventil og andre dele på centralvarmeanlægget, påfyldning af vand, samt arbejde/reparationer i forbindelse med olietank, herunder optøning af (frosne) olieledninger og bundsugning af olietank, men afregnes på timebetaling og gebyr pr. tilkald.

Reservedele udskiftes til dagspris

Undtaget fra serviceordningen er skade som skyldes årsager udefra, uanset arten – det være sig ildsvåde, vandskade og oversvømmelser.

Kontakt os i dag

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Anmeldelser

williamguldager
williamguldager
30/05/2022
Dennis Mikkelsen
Dennis Mikkelsen
19/03/2022
Fremragende service
Marianne milwertz
Marianne milwertz
01/06/2021
Faglig dygtig olifyrsmand. Fyret køre når han køre.
katrine holt
katrine holt
03/03/2020
Altid super service og hjælper ud over det sædvanlige. Jeg ville ønske at jeg kunne give flere stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sheila Lindvig
Sheila Lindvig
08/10/2019
Altid god service!
John O'Callaghan
John O'Callaghan
07/03/2018
Vi havde problemer med et gammelt oliefyr som sodede meget til i kedelen og skorstenen. Skrev en mail til KB Jørgensen, som kom forbi ugen efter og konstaterede at brænderens luftindtag var defekt og skiftede diverse reservedele på brænderen. Da fyret og skorsten var renset og funktionsdygtig kom KB Jørgensen tilbage en uge efter og foretog diverse målinger incl. justering af brænder-flammen. Jeg havde købt en ny oliedyse over nettet, som han med det samme konstaterede var forkert type. Reservedelene var dyrere end hvis man havde købt dem over nettet, men stadig til rimelig pris. Samlet pris ca. 1800 kr incl. reservedele og eftersyn. Han har tydeligt forstand på det han laver og jeg ville ikke tøve med at kontakte KBJ igen i tilfælde af problemer. Tilfreds kunde herfra.
Johan Rauchfuss
Johan Rauchfuss
07/09/2016