Olietanke

Udskiftning af ældre olietank 

Har du en ældre olietank, der har set sin sidste dage, og ønsker du en ny overjordisk olietank, kan vi naturligvis også være behjælpelige med at geninstallere nye olietanke. Vores store erfaring samt evne til at følge med udviklingen gør, at vi kan klare opgaven med reparation eller opsætning nemt og effektivt.

Vi forsikrer dig, at arbejdet udføres uden at gå på kompromis med kvalitet. Vi sætter en ære i veludført arbejde, og derfor er det vigtigt for os, at alle dele af de opgaver, vi tager os af, er mere end godkendt. Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om et uforpligtende tilbud på olietanke på tlf.: 48 27 72 72. Vi udskifter ældre olietanke i Nordsjælland, Frederikssund, Hillerød, Frederiksværk, Jyllinge og Slangerup. 

 

Overjordiske olietank af stål (både inden- og udendørs)

Olietanke fra før år 2000 skal tages ud af brug senest 30 år efter produktionsåret – det er dog tidligst påkrævet den 31. august 2008. Det vil sige, at olietanke hvor produktionsåret ikke kan fastlægges, skal tages ud af brug senest 31. august 2008. Ellers er de ulovlige.

Hvis et olieudslip sker, kan det blive dyrt for dig. Hvis olietanken og rørsystemet ikke lever op til de fastsatte regler, skal køber selv stå for at fjerne forureningen.

Kontakt os i dag

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nedgravede olietanke af stål

Typegodkendte olietanke med udvendig glasfiberbelægning må ikke bruges 40 år efter produktionsåret. Produktionsåret og typegodkendelsesnummer (5-6 cifre) findes på mærkeskilt og eventuel tankattest. Olietanke med udvendig glasfiberbelægning uden typegodkendelsesnummer, eller hvor produktionsåret ikke fremgår, må ikke anvendes senest 31. marts 2010. 

 

Nedgravede olietanke af plast.

Kugleformede tanke af fabrikat: AJVA-PLAST A/S er ulovlige og skal tages ud af brug med det samme. 

Skal vi fikse din olietank, så den virker optimalt?

Med 100 procent fokus på oliefyrsservice og dermed olietanke, er vi det rette firma at kontakte. Igennem en god kommunikation mellem os og kunden, sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. Igennem den rette vejledning kan vi finde den helt rigtige løsning til dig. Vi tilbyder oliefyrsservice i Frederikssund, Hillerød, Frederiksværk, Jyllinge, Nordsjælland og Slangerup.

Anmeldelser

williamguldager
williamguldager
30/05/2022
Dennis Mikkelsen
Dennis Mikkelsen
19/03/2022
Fremragende service
Marianne milwertz
Marianne milwertz
01/06/2021
Faglig dygtig olifyrsmand. Fyret køre når han køre.
katrine holt
katrine holt
03/03/2020
Altid super service og hjælper ud over det sædvanlige. Jeg ville ønske at jeg kunne give flere stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sheila Lindvig
Sheila Lindvig
08/10/2019
Altid god service!
John O'Callaghan
John O'Callaghan
07/03/2018
Vi havde problemer med et gammelt oliefyr som sodede meget til i kedelen og skorstenen. Skrev en mail til KB Jørgensen, som kom forbi ugen efter og konstaterede at brænderens luftindtag var defekt og skiftede diverse reservedele på brænderen. Da fyret og skorsten var renset og funktionsdygtig kom KB Jørgensen tilbage en uge efter og foretog diverse målinger incl. justering af brænder-flammen. Jeg havde købt en ny oliedyse over nettet, som han med det samme konstaterede var forkert type. Reservedelene var dyrere end hvis man havde købt dem over nettet, men stadig til rimelig pris. Samlet pris ca. 1800 kr incl. reservedele og eftersyn. Han har tydeligt forstand på det han laver og jeg ville ikke tøve med at kontakte KBJ igen i tilfælde af problemer. Tilfreds kunde herfra.
Johan Rauchfuss
Johan Rauchfuss
07/09/2016