Olietanke

Udskiftning af gammel olietank

Har du en gammel olietank der er utæt og skal du have hjælp med at afinstallere, er du velkommen til at ringe. Jeg hjælper selvfølgelig også med at geninstallere en ny til dit oliefyr. Vores store erfaring og evnen til at følge med udviklingen gør, at vi kan klare opgaven med reparation eller opsætning hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten af vores arbejde, og det kan mærkes på prisen i sidste ende. Vi sætter en ære i veludført arbejde, og derfor er det vigtigt for os, at alle dele af de opgaver vi varetager, er mere end blot i orden. Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om tilbuddet.  


Overjordiske olietanke af stål (både inden- og udendørs)

Tanke fra før år 2000 skal tages ud af brug seneste 30 år efter fabrikationsåret – dog tidligst påkrævet den 31. august 2008. Tanke, hvor fabrikationsåret ikke kan fastlægges, skal tages ud af brug senest 31. august 2008  


Nedgravede olietanke af stål

Typegodkendte tanke med udvendig glasfiberbelægning skal tages ud af brug 40 år efter fabrikationsåret. Fabrikationsår og typegodkendelsesnummer (5-6 cifre) findes på mærkeskilt og evt. tankattest. Tanke med udvendig glasfiberbelægning uden typegodkendelsesnummer eller hvor fabrikationsåret ikke kan fastlægges, skal tages ud af brug senest 31. marts 2010.  


Nedgravede olietanke af plast.

Kugleformede tanke af babrikat: AJVA-PLAST A/S er ulovlige og skal tages ud af brug straks.  

I forbindelse med olietanke

Med 100 procent fokus på dette område, er vi det rette firma at kontakte i denne forbindelse. Igennem en god kommunikation imellem os og kunden, sikrer vi at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. Igennem den rette vejledning kan vi finde den helt rigtige løsning til dig. Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Hillerød, Hvidovre og Slangerup, men varetager naturligvis også opgaver på resten af Sjælland.  


Lad os ordne din olietank

Hos KBJ fokuserer vi 100 procent på dette område, og dermed er vi det rette firma at kontakte, når du ønsker en helt ny, eller reparation af olietank. Vi sætter en ære i veludført arbejde, og derfor er det vigtigt for os at alle dele af det arbejde vi udfører, uanset om der er tale om reparation eller opsætning af nye produkter, er mere end blot i orden. Vi går op i en god kommunikation, der sikrer at alle forventninger bliver indfriet. Samtidig kan vi give dig råd og vejledning, der kan hjælpe dig til den helt rigtige løsning og hjælpe dig til at få det mest mulige ud af din investering.  


Når du ønsker en ny olietank

Vi er det rette firma at kontakte, både i forbindelse med nyerhvervelse og reparation på dette område. Vores store erfaring gør, at vi kan klare arbejdet hurtigt og effektivt, på kortest mulige tid, uden det går ud over kvaliteten, og det kan ses på prisen i sidste ende. Med fokus på Hillerød, Hvidovre og Slangerup, Jyllinge, Frederikssund og Nordsjælland, varetager vi opgaver på hele Sjælland. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Vores vagt står klar til at modtage dit opkald.


48 27 72 72

K. B. Jørgensen Oliefyrsservice ApS - Gørløsevej 15, DK-3550 Slangerup - Cvr: 82013717 - Tlf.: 48277272 Mobil: 23612272- E-mail: info@kbjoliefyr.dk

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top